Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Dette tilbyr vi

Salgstrening.

Vi brenner virkelig for faget vårt og har "salg som håndverk" som overskrift når vi trener enkeltpersoner og bedrifter i faget. Vi har lang erfaring med å trene små og store bedrifter i hvordan de skal prospektere og gjennomføre salget sitt. 

Salgshjelp til oppstartsbedrifter.

Vi tilbyr oppstartbedrifter 1 time gratis konsultasjon med oss, det er utrolig hva vi rekker å kartlegge av hva dere bør fokusere på i løpet av 1 time. Oppgaven her er å sammen identifisere hva det er dere faktisk selger. Prøv oss!

Salgsoppdrag.

Når vi tar inn en ny oppdragsgiver er vi alltid nøye på å vurdere at følgende er på plass: God ledelse og godt eierskap, gode strategier, kvalitet på produktene og ikke minst en vilje til å vinne - hele tiden. 

Generelt

Vi kan ta på oss svært forskjellige typer oppdrag. For oss er håndverket det samme, uavhengig av hvilke produkter det gjelder. Våre medarbeidere er eksperter på faget, eller vi trener dem til å bli eksperter